Home / Shendetesi

Shendetesi

Sekrecionet vaginale, ja rastet kur nuk janë normale

Ja cilat janë disa nga rastet kur sekrecionet konsiderohen normale dhe kur jo normale: Janë të pastra Sekrecionet vaginale që janë të tejdukshme, me mukozë elastike që duket si e bardha e vezës së pazier, janë normale. Përgjatë ciklit normal mund të ndryshojnë sasinë dhe konsistencën, megjithatë njihen si sekrecion …

Read More »