Home / Kuriozitete / Mbani Frymën: Xhansu kapet duke u puthur në mes të restorantit, nuk do ta besoni se me cilin aktorë (FOTO)

Mbani Frymën: Xhansu kapet duke u puthur në mes të restorantit, nuk do ta besoni se me cilin aktorë (FOTO)

Leyla Tanlar në moshë shumë të re filloi karrierën dhe bashkë me të edhe jeta private u bë temë e medieve të mëdha turke. Si e famshme edhe në rrugë fotografohet nga qytetarët e thjeshtë, foto të cilat vërshojnë në rrjetet sociale dhe media. U raportua shumë herë për lidhjen e saj me një mashkull që nuk e bëri publik vetë asnjëherë. Në mes të restorantit, Leyla dhe një mashkull edhe ai është një prej aktorëve më të njohur, ja dhe fotot e tyre, shtypni posht reklamen dhe ju hapen fotot e tyre bombastike:

loading...