Home / Lajme / Qytetarët do të punojnë në Gjermani pa pasaportë të BE-së…Ja nga cila datë!

Qytetarët do të punojnë në Gjermani pa pasaportë të BE-së…Ja nga cila datë!

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosoves, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 1 janari 2018 do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së, ky informacion është për hapur në rrjetet sociale,ku thuhet se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së nese sigurojnë punë përmes agjencive për punësim, pa pasur nevojë të kenë pasaportën e ndonjerit vend anëtar i BE-së, Per te aplikuar klikoni ne reklam, aplikimi eshte shume i thjeshte:

loading...